South Park: Post Covid

South Park: Post Covid

Released at 25-11-2021

De film beginnen met de aankondiging dat COVID eindelijk voorbij is en we weer vrij kunnen leven. In het volgende shot wordt echter duidelijk dat de film zich verder in de toekomst afspeelt. De pandemie duurde namelijk tientallen jaren.

In deze film krijg je een voorproefje van hoe alle kinderen die bekend zijn uit de originele serie opgroeien.

De COVID-vrije toekomst wordt door Matt Stone & Trey Parker uiteraard geheel anders weergegeven dan je zou verwachten. Zo wordt er bijvoorbeeld in plaats van vlees alleen nog maar insecten gegeten, is betalen met Bitcoin verplicht en heeft ieder bedrijf de termen 'Plus' of 'Max' aan zijn naam toegevoegd.

Al snel blijkt dat Kenny is overleden en op zijn begrafenis wordt bekend dat hij is overleden aan een nieuwe variant van COVID-19. South Park gaat opnieuw in quarantaine. Het is tijd voor Kenny's oude vrienden om erachter te komen wat er precies is gebeurd.

TrailerLatest movies

South Park: Post Covid: The Return of Covid

South Park: Post Covid: The Return of Covid

De tweede film in de de nieuwe mini-serie is aangekondigd, en heet "South Park: Post Covid: The Return of Covid". Randy denkt dat hij iets heel belang...

South Park: Bigger, Longer & Uncut

South Park: Bigger, Longer & Uncut

De allereerste en voor lange tijd enige film over South Park heet South Park: Bigger, Longer & Uncut en is uitgebracht in 1999. De film begint met de...