The Pandemic Special

The Pandemic Special - Seizoen 24 Aflevering 1 - South Park

Uitgebracht op 30-09-2020 · Seizoen 24 · Aflevering 1

Het COVID-19 virus heeft ook South Park bereikt en er zijn verschillende besmettingen geconstateerd. Scholen en bedrijven zijn dicht en Stan en Butters hebben het er moeilijk mee.

Cartman heeft de tijd van zijn leven en tijdens de Zoom call met zijn klas doet hij alsof zijn verbinding vast loopt. Terwijl zijn klas les heeft, doet hij lekker waar hij zin in heeft. Totdat hij hoort dat de scholen binnenkort weer open gaan, dan raakt hij in paniek.

Randy z'n bedrijf, Tergridy Farms, maakt een groeiperiode van 400% door dankzij de pandemie en hij kondig een "Pandemic Special" aan. Iedereen die zijn wiet koopt, krijgt er gratis een bong bij, genaamd de "Pandemic 2020 Bong".

Later op het nieuws hoort Randy dat wetenschappers de oorzaak van het virus hebben kunnen terugleiden naar een vleermuis in China. Meteen krijgt hij een flashback van zijn verblijf in Wuhan (China) afgelopen seizoen. Randy was in China met Mickey Mouse en denkt terug aan het moment dat hij met Mickey Mouse ging stappen en seks heeft gehad met een vleermuis. De dagen daarna werd hij heel ziek en nu denkt Randy dat hij de oorzaak is van de gehele Corona crisis.

Ondertussen moeten Stan, Kyle, Cartman en Kenny weer terug naar school. De lessen worden gegeven door politieagenten omdat hun eigen leraren het niet veilig genoeg vinden om weer voor de klas te staan. Cartman wordt al tegenstribbelend de klas ingebracht en zoekt meteen ruzie met Stan waardoor er onrust ontstaat. De agenten trekken hun wapens en schieten Token neer. Om het voorval in de doofpot te stoppen, vertelt Mr. Mackey aan de ouders dat Token vanwege een uitbraak van het virus naar ziekenhuis is gebracht en dat de kinderen twee weken in quarantaine moeten op school.

Intussen is bekend dat het virus zich niet heeft verspreid via een vleermuis maar via een schubdier. Ook hier blijkt Randy seks mee gehad te hebben tijdens zijn verblijf in China. De wetenschappers zijn erachter gekomen dat het DNA van een ander wezen zich heeft vermengt met de schubdier en zij denken dat ze daarmee een vaccin kunnen maken. Randy wil natuurlijk niet dat mensen achter de waarheid komen en ontvoert het dier uit het lab en bedenkt een manier hoe hij met zijn DNA zelf een vaccin kan maken. Hij voegt zijn sperma in zijn Pandemic Special wiet en verkoopt het. Dan blijkt er, door zijn wiet, een nieuw soort uitbraak van het virus rond te gaan.

Op school worden de kinderen als gevangenen behandeld door de politie en ze zijn het zat. Butters wordt langzaamaan gek van het opgesloten zitten en Stan wil er alles aan doen om hem te helpen, ook omdat hij graag wil dat alles wordt zoals het voor COVID-19 was. Ze besluiten 's nachts te ontsnappen uit de school en zodra dit de volgende dag bekend wordt ontstaat er totale paniek in South Park met plunderingen en vernielingen tot gevolg.

Weet Randy zijn geheim te bewaren en zal de orde weer hersteld worden in South Park?

Bekijk hieronder de trailer, The Making of of de gehele aflevering.

Trailer van "The Pandemic Special"


The Making of "The Pandemic Special"

Clips van aflevering "The Pandemic Special"

Er zijn nog geen clips voor deze aflevering, check het binnenkort!